ΟΡΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

 

ΗΛΙΚΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗ/ΟΔΗΓΟΥ

Ο οδηγός πρέπει να είναι το ελάχιστο 23 ετών για όλες τις κατηγορίες εκτός από συγκεκριμένες κατηγορίες φορτηγών  για τις οποίες απαιτείται να είναι το ελάχιστο 25 ετών.

 

ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Ο οδηγός πρέπει να έχει Ελληνική άδεια οδήγησης  ή  άλλης χώρας μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή διεθνή με ημερομηνία εκδόσεως τουλάχιστον ενός έτους πρίν. Για συγκεκριμένες κατηγορίες επαγγελματικών οχημάτων είναι απαραίτητο να έχει εκδοθεί το δίπλωμα τουλάχιστον 3 έτη νωρίτερα.

 

ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ Ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Για την έναρξη της μίσθωσης απαιτείται ο οδηγός(ή οι οδηγοί εφόσον είναι περισσότεροι από ένας)  να φέρει μαζί του την άδεια οδήγησης και την ταυτότητα ή το διαβατήριο του. Αν ο οδηγός δεν παρουσιάσει τα παραπάνω απαραίτητα έγγραφα δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η ενοικίαση. Η άδεια οδήγησης, το διαβατήριο ή ταυτότητα πρέπει να είναι τα πρωτότυπα(γνήσια). Φαξ ή φωτοτυπίες δε γίνονται αποδεκτές.

 

ΜΙΣΘΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Η μίσθωση των αυτοκινήτων υπολογίζεται ανά 24 ώρες, περαιτέρω καθυστέρηση χρεώνεται με επιπρόσθετη ημέρα.

 

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για την ενοικίαση αυτοκινήτου απαιτείται μια χρεωστική/πιστωτική κάρτα ανεξάρτητα από τον τρόπο πληρωμής που θα επιλέξετε ενώ απαιτείτε και η κατάθεση εγγύησης που θα σας επιστραφεί με την ολοκλήρωση της μίσθωσης του οχήματος.

 

ΠΑΡΑΔΟΣΗ / ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΚΤΟΣ ΩΡΑΡΙΟΥ

Γίνεται μόνο στο σταθμό μας και εντός των ωρών λειτουργίας του. Εκτός των ωρών λειτουργίας και ημέρες αργιών, η παράδοση και η παραλαβή είναι εφικτή μόνο κατόπιν συνεννόησης και με επιπλέον χρέωση που επιβαρύνεται ο μισθωτής. .Παραλαβές εκτός του σταθμού μας γίνονται κατόπιν συμφωνίας και με επιπλέον χρέωση που επιβαρύνεται ο μισθωτής.

 

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΛΟΙΟ

Απαιτείται έγγραφη έγκριση της Rent it Papas για την μεταφορά του αυτοκινήτου με πλοίο.

 

ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ

Η εκμίσθωση του οχήματος έξω από τα σύνορα της Ελλάδας επιτρέπεται μόνο κατόπιν έγγραφης έγκρισης της Rent it Papas.

 

ΤΡΟΧΑΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ

Τα πρόστιμα και τυχόν άλλες παραβάσεις βαρύνουν εξ ολοκλήρου και αποκλειστικά τον ενοικιαστή.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΛΟΠΗΣ (TP)
Περιλαμβάνετε στο κόστος ενοικίασης, σε περίπτωση κλοπής ή πυρκαγιάς,πρέπει να καλέσετε την αστυνομία και να αναφέρετε το περιστατικό άμεσα, στη συνέχεια να καταθέσετε ένα αντίγραφο της αστυνομικής αναφοράς μαζί με το ενοικιαστήριο συμβόλαιο και τα κλειδιά του οχήματος στην εταιρεία ενοικίασης. Η ασφαλιστική κάλυψη δεν σας απαλάσσει σε περίπτωση μερικής κλοπής ή ζημιών που προκλήθηκαν από απόπειρα κλοπής (ισχύει το ποσό απαλλαγής ευθύνης). Η κάλυψη της Ασφάλισης Κλοπής δεν ισχύει πέραν της συμφωνηθείσας διάρκειας ενοικίασης με την τοπική εταιρεία ενοικίασης. Για περισσότερες λεπτομέρειες που αφορούν αυτή την ασφαλιστική κάλυψη, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον σταθμό ενοικίασης από τον οποίο θα παραλάβετε το όχημα σας.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ & SERVICE
Για τις λεπτομέρειες της ασφάλειας του οχήματος σας, τις καλύψεις που σας παρέχουμε και τα προβλεπόμενα service θα ενημερωθείτε αναλυτικά πριν την εκμίσθωση του οχήματος σας από εκπρόσωπο της εταιρίας μας.

 

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Δωρεάν 24ωρη οδική βοήθεια σε όλη την Ελλάδα (εκτός από ελάχιστα νησιά). 


Εκτύπωση   Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο